Forside | Om kommunen | Kommunen Tættere På Borgerne

Vær med til at forme udviklingen af din kommune

Hvordan ønsker du som borger, erhvervsdrivende eller forening at blive mødt af din kommune? Og hvordan skal fremtidens rådhus fungere? Det vil vi gerne finde svar på i projektet 'Kommunen Tættere På Borgerne'.

Et stærkere Herlev

Kommunalbestyrelsen har en vision om at bygge et stærkere Herlev. Med projektet ’Kommunen Tættere På Borgerne’ kan du være med til at give et bud på, hvordan vi som kommune kan gøre Herlev stærkere ved at arbejde anderledes og i mere fleksible rammer.

Kommunen tættere på borgerne

Mange steder er kommunen til stede i hverdagen, uden at du behøver tænke nærmere over det: I daginstitutionen, når der tømmes affald, på biblioteket og når vores veje vedligeholdes. Når vi i kommunen taler om at komme 'tættere på', mener vi, at vi gerne vil arbejde på en anderledes måde, som skal gøre det lettere for dig.

Som borger, erhvervsliv og forening vil du i stigende grad blive inviteret til at udvikle fremtidens velfærd sammen med os. Forvaltningen skal endnu mere end tidligere arbejde på tværs af fagområder, så du ikke selv skal kunne gennemskue kommunens struktur for at finde svar og vejledning. Rådhuset skal være tilgængeligt på en ny måde, så lokalerne ikke står tomme efter lukketid, og hvor nogle funktioner måske ligger forskellige steder i byen, så der bliver lettere adgang for flere.

Principperne bag

Kommunen tættere på borgerne kan opsummeres som tre principper:

  1. Borgere, foreninger og erhvervsliv er aktive medspillere
  2. Borgere, foreninger og erhvervsliv møder sammenhængende indsatser og oplever, at opgaverne håndteres som helhed
  3. Kommunens administrative bygninger er borgernes huse, der bidrager til byens liv

Input fra borgerne til fremtidens kommune

Borgere, foreninger og erhvervsliv vil løbende blive inviteret til dialog om, hvordan vi sammen kan udvikle den bedste og mest brugervenlige udgave af fremtidens kommune.

I august blev der afholdt et borgermøde, og i oktober har tre borgerpaneler bidraget med mange oplevelser, idéer og perspektiver i øvrigt, som vil blive inddraget i det videre arbejde.

Vi byder igen interesserede borgerne og brugere velkommen med i dialogen og arbejdet, når vi er kommet længere i processen og har flere konkrete projekter.

Spørgsmål

Har du sprøsgmål til projektet er du altid velkomment til at skrive til KTB@herlev.dk.

Sidst opdateret 11/10 2017
Kontakt

Kommunen tættere på borgerne

Send os en mail