Forside | Om kommunen | Herlev passer på Herlev | Opsætning af Nabohjælpskilte

Opsætning af Nabohjælpskilte

Herlev Kommune tilbyder at købe og sætte Nabohjælpskilte op i bolig- eller grundejerforeninger, der tilmelder sig Nabohjælp.

Tilbuddet er en del af projektet Herlev passer på Herlev. Her kan du læse trin for trin, hvad du skal gøre for at melde dig til Nabohjælp og få sat vejskilte op.

Vi har afsluttet opsætningen af 52 Nabohjælpskilte i 14 foreninger i november 2017. Næste gang vi sætter skilte op vil være i februar/marts 2018. Vi registrerer din henvendelse, hvis du kontakter os, og vender tilbage efter 1. marts 2018.

 1. Sæt Nabohjælp på dagsordenen
  Start med at sætte Nabohjælp på dagsordenen i jeres bolig- eller grundejerforening eller hold et møde på vejen om at komme i gang med Nabohjælp. På Nabohjælps hjemmeside finder I vejledninger til, hvordan I kommer i gang.

 2. Tilmeld jer Nabohjælp
  Alle interesserede i foreningen melder sig individuelt til Nabohjælp og får tilsendt materialer – bl.a. klistermærker til døre og vinduer samt information om SMS-kæde. Tilmeldingen foregår på Nabohjælps hjemmeside.
 3. Kontakt Herlev Kommune for at få Nabohjælp-skilt sat op
  Tag kontakt til Herlev Kommunes Center for Teknik og Miljø på mail tm@herlev.dk og tilkendegiv, at foreningen eller området er tilmeldt Nabohjælp og ønsker opsætning af vejskilt. Husk at oplyse navn på foreningen eller området. Vi skal bede om jeres tilbagemelding inden torsdag den 1. marts 2018.

 4. Herlev Kommune hører gerne fra foreninger, der allerede er tilmeldt Nabohjælp
  De foreninger, der allerede er tilmeldt Nabohjælp og har Nabohjælp-skilt i området, kunne vi rigtig godt tænke os at få med i den samlede plan over Nabohjælp i Herlev. I må derfor meget gerne kontakte Herlev Kommunes Center for Teknik og Miljø på mail tm@herlev.dk, hvis I allerede er tilmeldt.

 5. Herlev Kommune køber skilte og sætter dem op
  Herlev Kommune køber Nabohjælp-skilte og tager kontakt til jer enkeltvis i forhold til opsætning af skiltene. Vi gør opmærksom på, at dette tiltag er en del af projektet ’Herlev passer på Herlev’, og at vi derfor sætter et ’Herlev passer på Herlev’-skilt op sammen med Nabohjælp-skiltet.
Sidst opdateret 04/12 2017