Information til tilflytter

Velkommen til Herlev! Her kan du læse om Herlev og se de mulige kultur og fritidstilbud det tilbydes i Kommunen.

28.000 borgere og 20.000 arbejdspladser hører allerede hjemme i Herlev, og nyder godt af vores placering i hjertet af hovedstadsregionen.

Rigtig mange børnefamilier vælger Herlev, når drømmen om mere plads og luft skal indfries uden at sprænge budgettet.

Det skyldes blandt andet, at skatten er lav og institutionstaksterne fornuftige - og så ligger Herlev i perfekt afstand til København, med en god infrastruktur.

Fakta om Herlev

I hjertet af hovedstadsområdet

Herlev er en veldrevet og økonomisk ansvarlig kommune, med masser af grønne områder og fritidstilbud. Samtidig er det nemt at komme med offentlig transport til og fra Herlev, der ligger kun 11 kilometer fra Københavns Rådhusplads.

Populære kultur- og fritidstilbud

Mange i Herlev har et aktivt fritidsliv. Hjortespringbadet, Herlev Skøjtehal og vores to biblioteker er blandt vores mest populære kultur- og fritidstilbud.

GOHerlev

På hjemmesiden GOHerlev.dk kan du få inspiration og information om sport, fritid og fællesskab i Herlev. Uanset om du er barn, voksen eller ældre, om du er ny i byen eller har boet her hele livet – GOHerlev gør det nemt for alle at være med. Ude, inde, alene, som hold og i flok. GOHerlev inspirerer og giver dig og dem, du kender – dine børn eller forældre, dine venner og veninder – overblik over idrætstilbud i Herlev. Både faste aktiviteter og særlige begivenheder og events. GOHerlev er farverigt, billedrigt, legende, fortællende, sjovt, ambitiøst og forhåbentlig også motiverende – for det er Herlevs idrætsliv.