Forside | Erhverv | Byggeri, miljø og affald | Miljø | Energispareråd til virksomheder

Energispareråd til virksomheder

Sparet energi kan mærkes på virksomhedens bundlinje. Find gode råd og inspiration på følgende hjemmesider

sparenergi.dk Alt om energiforbrug og energiløsninger i virksomheder og det offentlige. Energistyrelsen. Se Miljøavisen 2013 nr. 4 for omtale

www.klimakompasset.dk erhvervslivets klimaportal. En håndsrækning til virksomheder og andre organisationer, der ønsker at beregne og reducere CO2-udslippet, spare på energien og mindske klimapåvirkningen. Se Miljøavisen 2012 nr. 2 for omtale.

www.klimabevidst.dk Få gratis adgang til et system med konkrete valg til energibesparelser for netop din virksomhed. Se Miljøavisen 2011 nr. 3 for omtale

www.elpristavlen.dk Her kan du sammenligne priser men også finde de elselskaber, der har elprodukter med klimavalg på hylden. Se Miljøavisen 2010 nr. 4 for omtale.

grøntelvalg.dk/index.php/erhverv Guide til grønt el-valg – el-produkter med klimaeffekt – for erhverv og kommuner også med el-produkter, der ikke optræder på elpristavlen. Se Miljøavisen 2014 nr. 1 for omtale.

www.energisparesiden.dk Liste over de energieffektive varmepumper på det danske marked. Få overblik over hvilke energiselskaber, du kan søge energitilskud hos hvis du energirenoverer dine bygninger. Vælg frit hvilket som helst energiselskab. Husk at søge om tilskud og få accept fra energiselskabet inden arbejdet påbegyndes, da tilskuddet ikke gives per efterbevilling.

svk.teknologisk.dk/Pages_open/Default.aspx Beregn den energibesparelse, du kan opnå. Standardværdien er en gennemsnitsbesparelse, og værdien svarer derfor ikke nødvendigvis til den reelle besparelse, som den enkelte slutbruger opnår.

Sidst opdateret 21/07 2016