Forside | Borger | Unge - Job & Uddannelse | Særlige uddannelsestilbud

Særlige uddannelsestilbud

I Unge – Job og Uddannelse er vi ansvarlige for kommunens særlige uddannelsestilbud til unge. Her kan du læse om kombineret ungdomsuddannelse, erhvervskompetencegivende grunduddannelse, pædagogisk assistentuddannelse og særlig tilrettelagt ungdomsuddannelse. Du kan også finde information om produktionshøjskole og social- og sundhedsassistentuddannelse.

KUU er en 2-årig kombineret ungdomsuddannelse, hvor du gennem en blanding af teori og praktisk arbejde bliver uddannet til erhvervsassistent. Læs mere om Kombineret ungdomsuddannelse (KUU).

EGU er en erhvervskompetencegivende grunduddannelse, som varer 2 år. Uddannelsen er til dig, der har brug for lidt ekstra tid, inden du er klar til at gå i gang med en egentlig ungdomsuddannelse. Du vil få sammensat et særligt uddannelsesforløb i samarbejde med en uddannelsesvejleder. Læs mere om Erhvervsgrunduddannelsen (EGU).

PAU er en pædagogisk assistentuddannelse, som varer 2 år og 4 måneder. Der veksles mellem skole og praktik i uddannelsen. Under dine praktikforløb vil du være ansat i Herlev Kommune. Læs mere om Pædagogisk Assistent Uddannelsesforløb (PAU).

STU er en særlig tilrettelagt ungdomsuddannelse til dig, der er udviklingshæmmet, multihandicappet eller har et bevægelseshandicap. Du kan også være i målgruppen, hvis du har autisme, ADHD eller andre psykiske lidelser. Læs mere om Særligt tilrettelagt ungdomsuddannelse (STU).

Produktionshøjskole er et tilbud til dig, der er under 25 år og f.eks. har brug for et forberedende forløb, inden du begynder på en uddannelse. Læs mere om Produktionshøjskole.


SOSU er en social- og sundhedsassistentuddannelse, hvor du bliver ansat i Herlev Kommune under dine praktikforløb. Læs mere om social- og sundhedsassistentuddannelsen på SOSU C’s hjemmeside.


 

Læs også:

Unge – Job og Uddannelse

Sidst opdateret 07/06 2017

Kontakt

Unge – Job & Uddannelse

Saxbo

Vindebyvej 2
'Saxbo'
2730 Herlev

Skriv til os på Saxbo@herlev.dk.

Ring til os på tlf. 20 22 45 81

Telefontid mandag, tirsdag, torsdag og fredag kl. 13-14.

Besøg os i Saxbo om torsdagen – også uden aftale

Vi har åbent for henvendelse hver torsdag mellem kl. 15-17.