Forside | Borger | Unge - Job & Uddannelse | Særlige uddannelsestilbud | Pædagogisk Assistent Uddannelsesforløb (PAU)

Pædagogisk Assistent Uddannelsesforløb (PAU)

Uddannelsen til pædagogisk assistent er en erhvervsuddannelse, som varer 2 år og 4 måneder. I uddannelsen veksles mellem skole og praktik. Læs mere om PAU.

Uddannelsen til pædagogisk assistent giver dig forudsætninger for at kunne arbejde i dag- og døgninstitutioner, dagpleje, SFO og andre pædagogiske tilbud for børn såvel som for handicappede.

Efter endt uddannelse har du mulighed for at søge videreuddannelse og læse en professionsbachelor med henblik på at blive uddannet til pædagog.

For at blive optaget på uddannelsen skal du have bestået grundforløbet: "Omsorg, Sundhed og Pædagogik". Hvis du er blevet færdig med folkeskolen inden for det sidste år, så tager grundforløbet 40 uger. Er det længere tid siden, at du har afsluttet folkeskolen, så er grundforløbet på 20 uger.

PAU-uddannelsen i Herlev Kommune foregår på SOSU C i Brøndby, og praktikken foregår i Herlev Kommune. Du kan sende ansøgningsskema om at blive optaget på uddannelsen til SOSU C Brøndby, Brøndby Møllevej 4, 2605 Brøndby. Du finder ansøgningsskemaet på SOSU C´s hjemmeside.

Læs også om de andre særlige uddannelsesmuligheder:

Særlige uddannelsestilbud.

Sidst opdateret 07/06 2017

Kontakt

Unge – Job & Uddannelse

Saxbo

Vindebyvej 2
'Saxbo'
2730 Herlev

Skriv til os på Saxbo@herlev.dk.

Ring til os på tlf. 20 22 45 81

Telefontid mandag, tirsdag, torsdag og fredag kl. 13-14.

Besøg os i Saxbo om torsdagen – også uden aftale

Vi har åbent for henvendelse hver torsdag mellem kl. 15-17.