Forside | Borger | Unge - Job & Uddannelse | Omvejen – et tilbud til unge | Omvejen – et tilbud til unge

Omvejen – et tilbud til unge

Omvejen er et tilbud til unge under 25 år, der bor i Herlev Kommune, med hash-, alkohol- eller stofproblemer. Tilbuddet er gratis.

Kontakt til Omvejen

Telefon
Du kan kontakte Kim Wacker, Pia Hansen eller Anita Spo på tlf. 20 22 75 12. Der kan være telefonsvarer, men du bliver ringet op samme dag, hvis du lægger dit telefonnummer.

Mail
Du kan skrive en mail til omvejen@herlev.dk, så svarer vi hurtigst.

Adresse og åbningstider
Du er velkommen til at møde op hos os på Herlev Bygade 50 C, 2730 Herlev, når vi har åben:
Tirsdag: kl. 12-16
Torsdag kl. 15-19
Fredag kl. 9-12

Her kan du læse mere om Omvejens tilbud:

Om Omvejen

Omvejen er et lokalt tilbud i Herlev, der startede i 2016. Omvejen superviseres og inspireres af U-turn København (https://uturn.kk.dk/), der har eksisteret siden 2004 og vist rigtig gode evidensbaseret resultater.

Rusmidler som symptom på unges problemer

I U-turn-modellen ses rusmidler som et symptom på den unges problemer, eller med andre ord: som toppen af isbjerget. Derfor ligger fokus på at forbedre den unges samlede livssituation og trivsel. Tilgangen til behandlingen er systemisk, løsningsorienteret og narrativ.

Helhedsorienteret behandling

Behandlingen er således helhedsorienteret. Derfor indgår den unges interesser, venner, familie, skole eller arbejde som en vigtig del af behandlingen.

Lokalt samarbejde

Udover individuelle samtaler og gruppeforløb gør vi stor brug af at samarbejde med lokale foreninger, skoler, institutioner eller privatpersoner i det omfang, det giver mening for den unge. Vi anser inklusion i lokalområdet som en vigtig del af de unges fremtid og videre udvikling.

Hvem bruger modellen?

Modellen er siden 2011 også implementeret på ungeområdet i Horsens og Helsingør kommuner med rigtig gode resultater.  I 2016 starter Herlev, Slagelse og Fredericia kommuner med en toårig projektperiode.

Kontakt os

- hvis du vil høre mere om Omvejen, og hvordan vi arbejder i Herlev Kommune. Du kan kontakte Kim Wacker, Pia Hansen eller Anita Spo på tlf. 20 22 75 12. Der kan være telefonsvarer på, men du bliver ringet op samme dag, hvis du lægger dit telefonnummer.

Du kan også skrive en mail til omvejen@herlev.dk, og vi svarer dig retur.

Sidst opdateret 31/05 2017
Kontakt

Tlf. 20 22 75 12
Læg evt. besked med telefonnummer, så ringer vi til dig
Send os en mail

Adresse og åbningstider

Herlev Bygade 50 C
Tirsdag: kl. 12-16
Torsdag kl. 15-19
Fredag kl. 9-12

Du er velkommen til at møde op, også uden aftale