Forside | Borger | Unge - Job & Uddannelse | Herlev Kommunes ungestrategi

Herlev Kommunes ungestrategi

I Herlev Kommune har vi en ungestrategi med fokus på, at unge i Herlev kan få et godt ungdomsliv og gode levevilkår. Det handler i høj grad om at give unge en uddannelse og gøre det muligt for dem at få et aktivt fritidsliv. Det handler også om at sikre, at fremtidens unge får et godt afsæt for ungdomslivet. I sidste ende handler det om at sikre, at de unge kan forsørge og tage vare på sig selv. Læs mere om vores ungestrategi.

I Herlev Kommune arbejder vi for at fremme den blomstrende ungdomskultur i Herlev og at understøtte de unge i at være aktive medborgere, der tager ansvar for eget liv og bidrager til fællesskabet. Vi har mange tilbud inden for fritids- og uddannelsesområdet, og de tilbud skal vi fortsat udvikle.

Vi har derfor en ungestrategi, som skal sikre de unge et godt ungdomsliv og gode levevilkår. Ungestrategien bidrager også til at styrke en helhedsorienteret ungeindsats – som en del af indsatsen har vi et godt samarbejde med alle aktører i Herlev, der har med unge at gøre. Ungestrategien skal derfor være udgangspunkt for mødet og arbejdet med unge, det tværfaglige samarbejde og den fælles refleksion og dialog. På den måde arbejder vi for at sikre fortsat udvikling og kvalificering af indsatserne i forhold til de unge.

Da en stærk og koordineret ungeindsats kræver en god dialog og et godt samarbejde, så er ungestrategien blevet til i et samarbejde mellem professionelle, unge, erhvervslivet samt aktive i kultur- og fritidslivet. Det har været vigtigt for os at inddrage de unge for at få deres ideer og input med. Dialogmøder og fokusgruppeinterviews med unge har derfor været en væsentlig inspirationskilde for strategiens fokus og indhold.

Sidst opdateret 07/06 2017

Kontakt

Unge – Job & Uddannelse

Saxbo

Vindebyvej 2
'Saxbo'
2730 Herlev

Skriv til os på Saxbo@herlev.dk.

Ring til os på tlf. 20 22 45 81

Telefontid mandag, tirsdag, torsdag og fredag kl. 13-14.

Besøg os i Saxbo om torsdagen – også uden aftale

Vi har åbent for henvendelse hver torsdag mellem kl. 15-17.