Forside | Borger | Unge - Job & Uddannelse | Hvem er vi i Unge – Job og Uddannelse

Hvem er vi i Unge – Job og Uddannelse

Når du kommer i Unge – Job & Uddannelse i Saxbo, møder du ungementorer, sagsbehandlere, ungerådgivere, en SSP-konsulent, uddannelsesvejledere (UU-vejledere) og en udviklingskonsulent. Læs mere om, hvem vi er i Unge – Job og Uddannelse, og hvad vi kan hjælpe med.

I Unge – Job & Uddannelse har vi to ungementorer:

Vores ene ungementor arbejder med:

 • Unge som ikke er i gang med en ungdomsuddannelse
 • Unge som har brug for hjælp til overgangen til og fastholdelse af ungdomsuddannelse
 • Sårbare og udsatte unge
 • Unge med sociale eller personlige problemer

Vores anden ungementor arbejder med at:

 • Fastholde unge i job og uddannelse
 • Opsøge lokale virksomheder med henblik på at skaffe lærepladser/arbejde/praktik til unge, der har svært ved at klare den opgave
 • Besøge relevante uddannelsesinstitutioner for at sikre, at den unge ikke falder ud af uddannelsessystemet
 • Skaffe job/praktik generelt til borgere i Herlev, der henvender sig direkte, og som ikke er i arbejde
 • Skaffe kontakt til unge, som jobcentret eller kommunen har haft svært ved at få kontakt til, og sikre, at de får den nødvendige hjælp og vejledning, som de har brug for

Vi har seks sagsbehandlere:

 • 2 sagsbehandlere arbejder med åbenlyst uddannelsesparate og uddannelsesparate unge. Hvis du tilhører denne kategori, forventes det, at du kan starte i uddannelse inden for 1 år. Måske bliver det nødvendigt, at du kommer i praktik eller nyttejob, inden du kan starte på en uddannelse
 • 4 sagsbehandlere arbejder med unge over 18 år, som er enten uddannelsesparate eller aktivitetsparate. Hvis du tilhører gruppen af aktivitetsparate, vil du sammen med et team fra centeret få en samtale, hvor vi taler om dine ønsker, behov og muligheder i forhold til job, uddannelse og forsørgelse

Vi arbejder tæt sammen med en række fagpersoner for at sikre en helhedsorienteret indsats til alle, der kommer hos os. Det vigtigste er, at der bliver taget hånd om dig i forhold til din konkrete situation. Fagpersonerne kan være misbrugskonsulenter, uddannelsesvejledere, virksomheds- og jobkonsulenter og en masse andre, som kan hjælpe os med at give dig den bedst mulige vejledning og hjælp.

Vi har seks ungerådgivere, som arbejder med unge i alderen 16-23 år med særlige problemer. Vi kan hjælpe dig, der af forskellige årsager er anbragt uden for hjemmet, og dig, der har brug for særlig støtte i forhold til at vælge og/eller starte på en uddannelse.

Vi har en SSP-konsulent og fire SSP-medarbejdere. SSP (Skole, Socialrådgiver, Politi) er et lokalt samarbejde mellem skole, sociale myndigheder og politi. Målet med samarbejdet er at forebygge kriminalitet og misbrug blandt børn og unge op til 18 år. Læs mere om SSP.

Vi har to uddannelsesvejledere (UU-vejledere) tilknyttet fra UU-Nord, som rådgiver dig, der er mellem 15-25 år og bor i Herlev omkring valg af ungdomsuddannelse. Du kan ringe på tlf. 20 22 45 81 mellem kl. 13 og 14 for at lave en aftale. Hver torsdag kan du komme forbi til en snak mellem kl. 15 og 17 – også uden aftale! Læs mere om uddannelse til unge.

Vi har en udviklingskonsulent, som sidder med udviklingsopgaver og har ansvaret for elever, der går på kommunens Pædagogisk Assistent Uddannelsesforløb (PAU).

Læs også:

Unge – Job og Uddannelse

Sidst opdateret 07/06 2017

Kontakt

Unge – Job & Uddannelse

Saxbo

Vindebyvej 2
'Saxbo'
2730 Herlev

Skriv til os på Saxbo@herlev.dk.

Ring til os på tlf. 20 22 45 81

Telefontid mandag, tirsdag, torsdag og fredag kl. 13-14.

Besøg os i Saxbo om torsdagen – også uden aftale

Vi har åbent for henvendelse hver torsdag mellem kl. 15-17.