Herlev Medborgerhus

I Herlev Medborgerhus skaber brugerne oplevelserne


Medborgerhuset
Herlev Medborgerhus

Om Medborgerhuset
Herlev Medborgerhus er et moderne kulturhus i 3 etager, hvor indholdet primært skabes af husets brugere selv. Medborgerhuset lægger lokaler og faciliteter til byens foreninger og andre, som har brug for at afholde møder eller arrangementer. Rickys Køkken står for forplejning til alle arrangementer.

Hvad kan du opleve i Medborgerhuset?

I Medborgerhuset afholdes koncerter og teaterforestillinger for både børn og voksne samt åbne og lukkede arrangementer af alle størrelser. Der er arrangementer for enhver smag og for alle aldre.

Følg med i Medborgerhusets kalender.

Lån af lokaler i Herlev Medborgerhus
Alle lokale foreninger kan gratis låne lokaler i Medborgerhuset til møder og arrangementer. Hvis du er borger og gerne vil afprøve en kulturel idé, event eller lign., kan du også låne Medborgerhuset uden beregning. Gratis brug af Medborgerhusets lokaler sker efter ansøgning. Du kan læse mere på Medborgerhusets hjemmeside.

Leje af lokaler
I Medborgerhuset udlejes forskellige sale og mødelokaler, hvor der er plads til alt fra 8-250 personer. Medborgerhuset råder også over forskelligt teknisk udstyr, bl.a. lysanlæg, videokanon, teleslynge samt internetadgang. Du kan læse mere om udlejning af Medborgerhusets lokaler på Medborgerhusets hjemmeside.

Adresse og kontaktinformation
Herlev Medborgerhus
Herlevgårdsvej 18
2730 Herlev
Tlf: 44 52 58 00
Email: medborgerhuset@herlev.dk
www.herlevmedborgerhus.dk

Find vej
Du finder vej til Herlev Medborgerhus ved at klikke her.

Sidst opdateret 23/02 2016
Kontakt

Kultur, Fritid og Erhverv

Herlev Bygade 90
2730 Herlev
Tlf: 44 52 70 00
kulturogfritid@herlev.dk