Idræt

Herlev Kommune har en vision – at alle borgere i Herlev bliver aktive i byens idrætsliv. Idræt giver livskvalitet og fællesskab, og Herlev Kommune støtter op om et mangfoldigt og dynamisk idrætsmiljø.

Idræt

Sådan kommer du i gang med at dyrke idræt i Herlev

I Herlev findes et rigt udbud af idrætstilbud, hvad enten du ønsker at dyrke idræt med andre eller alene, i organiserede rammer eller mere på selvstændigt initiativ.

>> Se hvordan du nemt og hurtigt kommer i gang

Find en idrætsforening for dig

Idrætsforeninger er der mange af i Herlev, indenfor både holdsport og individuelle idrætsgrene. Der er garanteret en, som passer til dine ønsker.

>> Se listen af idrætsforeninger i Herlev

Her kan du være fysisk aktiv i Herlev Kommune

Der er masser af gode muligheder for at være fysisk aktiv og få sved på panden i Herlev Kommune. Både indendørs og udendørs, sammen med andre eller på egen hånd.

>> Se alle de steder, hvor du har mulighed for at få sved på panden

Svøm og leg i Hjortespringbadet

I smukke omgivelser i Herlevs nordlige del ligger Hjortespringbadet og lokker med gode svømme- og badeoplevelser for små og store.

>> Se mere om Hjortespringbadet

På glatis i Herlev Skøjtehal

Herlev er kendt for sit ishockeyhold og for sin skøjtehal, som giver dig adgang til at prøve dig selv af på isen. Er du Stampe eller Bambi…

>> Se mere om Herlev Skøjtehal

Herlev Kommunes Idrætspolitik

Herlev Kommune har vedtaget en Idrætspolitik for årene 2015-2021. I den er både visionen for idræt i Herlev og de nødvendige mål og indsatsområder beskrevet.

>> Se mere om Idrætspolitikken

Sidst opdateret 09/02 2018

Kontakt


Kultur, Fritid og Erhverv

Herlev Bygade 90
2730 Herlev
Tlf: 44 52 58 24
MBH@herlev.dk

Selvbetjening_banner_bmp.bmp