Om Herlev Festuge

Herlev Festuge er en lokal begivenhed der finder sted hver år i uge 35. Festugen byder på sjove, spændende og anderledes aktiviteter og oplevelser i hele Herlev.

Vejfest

Herlev Festuge

Herlev Festuge er en lokal begivenhed der finder sted hvert år i uge 35. I hverdagene er der sjove, spændende og anderledes aktiviteter rundt i hele Herlev – også på steder, hvor vi almindeligvis ikke har adgang.  Det er med til at gøre hvert års festuge til en unik oplevelse.

Festugeaktiviteterne samles i weekenden i Bymidten med markedsstemning fra foreningsboderne, musik og underholdning fra scenerne og duften af mad fra mange forskellige køkkener.

Vores ambition er, at festugen fra år til år udvikler sig og er et ”must” for Herlevs borgere. Man mødes under festugen, og mange forskellige aktører fra Herlev viser den mangfoldighed og idérigdom, som Herlev repræsenterer.

Forenings-, kultur- og handelslivet, uddannelsesinstitutioner og virksomheder samt mange hundrede frivillige ildsjæle går sammen om at skabe stemning og gode oplevelser for andre i løbet af festugen.
I 2017 havde festugen ca. 150 aktiviteter at byde på.

Organisationen bag Herlev Festuge

Organisationen bag Herlev Festuge består af en styregruppe, en koordinationsgruppe og forskellige aktivitetsgrupper. I grupperne arbejder frivillige, erhvervsfolk og kommunalt ansatte sammen om at skabe en spændende begivenhed hvert år.   

Sidst opdateret 06/09 2017
Kontakt

Kultur, Fritid og Erhverv

Herlev Bygade 90
2730 Herlev
Tlf: 44 52 70 00
kulturogfritid@herlev.dk