Forside | Borger | Kultur, idræt og fritid | Foreningssiden

Foreningssiden

Er I en etableret forening eller har I et ønske om at oprette en ny forening i Herlev Kommune, finder I her på Foreningssiden alle vigtige og nødvendige informationer.

Træning i det fri

Foreningssiden er en service for folkeoplysende foreninger i Herlev Kommune. Hvad enten foreningen placerer sig inden for kultur-, idræts- eller fritidsområdet.

Ønsket med Foreningssiden er, at det skal være nemt og enkelt at finde alle de vigtige og nødvendige informationer, som folkeoplysende foreninger i Herlev Kommune har brug for.

Disse kan være for allerede etablerede foreninger, som har brug for at kende til tilskudsfrister, lokalelån og muligheden for at deltage i relevante politiske processer. Eller det kan være informationer for borgere, som går med planer om at starte en ny forening og har brug for at vide, hvordan det gøres, og hvad der kræves.

Herunder findes de undermenuer, som Foreningssiden indeholder – og nedenfor disse et Årshjul, som  der angiver de vigtigste datoer, som folkeoplysninger foreninger inden for kultur-, idræts- eller fritidsområdet bør kende til.

2018 Årshjul for foreninger i Herlev Kommune
Herunder finder I et årshjul, som angiver de vigtigste datoer for jeres forening i relationen til Herlev Kommune i 2018.

Bemærk at årshjulet løbende opdateres, bl.a. med datoer, som endnu ikke er kendte, og at det her viste derfor kan forandre sig.

Seneste version, som vises her, er fra d. 22. februar 2018.

Foreningssidendatoerogfrister201822.02.18.png

Årshjulet kan også ses i større visning, printes eller gemmes - i PDF-format ved at klikke her eller som et png-billedformat ved at klikke her.

Sidst opdateret 17/04 2018
Kontakt

Kultur, Fritid og Erhverv

Herlev Bygade 90
2730 Herlev
Tlf: 44 52 70 00
kulturogfritid@herlev.dk