Forside | Borger | Affald og miljø | Mit affald | Er du vicevært?

Er du vicevært?

Er du vicevært eller affaldsansvarlig kan du her give os besked, hvis jeres affald ikke er hentet. Du kan få information om ordningerne og du kan se, når vi tilbyder kurser. Du kan også bestille informationsmateriale.

Giv besked hvis affaldet ikke er tømt

Storskrald, haveaffald og genbrugsmaterialer

Har du ikke fået hentet storskrald, haveaffald eller genbrugsmaterialer (plast, metal, papir, pap og glas), kan du give os besked via vores affaldssystem Renoweb.

Log ind på Renoweb

Har du problemer vedrørende dette, skal du kontakte  Anita Aagaard Kristensen.

Dagrenovation

Giv RenoNorden besked, hvis du ikke har fået hentet dagrenovation.

Meld afvigelse på dagrenovation

Vask af dagrenovationscontainere

Vask af 400, 600 og 800 liters beholdere sker 1 gang om året i foråret. Vask og vedligeholdelse af mindre og større beholdere er den enkelte ejendoms eget ansvar.

Tidspunkt for tømning

Indsamling af affald sker fra kl. 7.00 om morgenen og skal være afsluttet senest kl. 16.00 om eftermiddagen. Oplever du, at der sker tømning uden for dette tidsrum, skal du kontakte Anita Aagaard Kristensen.

Sådan sorterer vi

Bor du i en boligforening, og er du i tvivl om, hvilke sorteringsmuligheder du har, kan du spørge din vicevært. Hvis du er i tvivl om, hvor en konkret ting hører hjemme, kan du slå den op i vores sorteringsguide

Kurser

Vi tilbyder løbende kurser til viceværter og affaldsansvarlige.

Har I brug for et miljøskab til farligt affald?

Har din ejendom brug for et sted at opbevare farligt affald? Herlev Kommune tilbyder boligforeninger et skab, hvor det farlige affald kan låses inde. For at få et skab kræver det, at den ansvarlige kommer på kursus.

Informationsmateriale

Vi udarbejder løbende informationsmateriale til boligforeninger. Hvis du har brug for hjælp til at informere beboerne, er du altid velkommen til at kontakte Anita Aagaard Kristensen.

Sidst opdateret 18/07 2017

Kontakt

Center for Teknik og Miljø

Tlf. 44 52 64 56
Skriv til Anita Aagaard Kristensen