Forside | Om kommunen | Kommunen Tættere På Borgerne

Vær med til at forme udviklingen af din kommune

Hvordan ønsker du som borger, erhvervsdrivende eller forening at blive mødt af din kommune? Og hvordan skal fremtidens rådhus fungere? Det vil vi gerne finde svar på i projektet 'Kommunen Tættere På Borgerne'.

Et stærkere Herlev

Kommunalbestyrelsen har en vision om at bygge et stærkere Herlev. Med projektet ’Kommunen Tættere På Borgerne’ kan du være med til at give et bud på, hvordan vi som kommune kan gøre Herlev stærkere ved at arbejde anderledes og i mere fleksible rammer.

Kommunen tættere på borgerne

Mange steder er kommunen til stede i hverdagen, uden at du behøver tænke nærmere over det: I daginstitutionen, når der tømmes affald, på biblioteket og når vores veje vedligeholdes. Når vi i kommunen taler om at komme 'tættere på', mener vi, at vi gerne vil arbejde på en anderledes måde, som skal gøre det lettere for dig.

Som borger, erhvervsliv og forening vil du i stigende grad blive inviteret til at udvikle fremtidens velfærd sammen med os. Forvaltningen skal endnu mere end tidligere arbejde på tværs af fagområder, så du ikke selv skal kunne gennemskue kommunens struktur for at finde svar og vejledning. Rådhuset skal være tilgængeligt på en ny måde, så lokalerne ikke står tomme efter lukketid, og hvor nogle funktioner måske ligger forskellige steder i byen, så der bliver lettere adgang for flere.

Principperne bag

Kommunen tættere på borgerne kan opsummeres som tre principper:

  1. Borgere, foreninger og erhvervsliv er aktive medspillere
  2. Borgere, foreninger og erhvervsliv møder sammenhængende indsatser og oplever, at opgaverne håndteres som helhed
  3. Kommunens administrative bygninger er borgernes huse, der bidrager til byens liv

Deltag i dialogen

Vi vil rigtig gerne have dig med i projektet. Derfor inviterer vi til borgermøde i Herlev Medborgerhus torsdag den 24. august 2017 kl. 19-21, hvor du også kan tilmelde dig et af projektets brugerpaneler.

Til mødet vil du blandt andet få præsenteret tre økonomiske scenarier for rådhusets placering, som skal politisk besluttes i løbet af efteråret 2017.

Du kan allerede nu stille spørgsmål til os ved at skrive til ktb@herlev.dk. Vi samler de spørgsmål vi får og lægger både spørgsmål og svar på hjemmesiden i anonymiseret form.

Sidst opdateret 11/07 2017
Kontakt

Kommunen tættere på borgerne

Send os en mail