STU • PAU • SOSU • EGU • KUU

I Unge - Job og Uddannelse er vi ansvarlige for kommunens særlige uddannelsestilbud til unge. STU er en særlig tilrettelagt ungdomsuddannelse for unge med svære handicaps. PAU er den pædagogiske assistentuddannelse, hvor man ansættes i Herlev Kommune, når man er i praktik i institutioner. SOSU er social og sundhedsassistentuddannelsen, hvor man ansættes i Herlev Kommune, når man er i praktik. EGU er en erhvervskompetencegivende grunduddannelse, hvor man sammensætter et særligt uddannelsesforløb i samarbejde med en uddannelsesvejleder. KUU - den Kombinerede Ungdomsuddannelse - er en toårig uddannelse for dig, som har brug for forberedelse, før du skal starte på en erhvervsuddannelse.

STU

STU kan henvende sig til unge med svære bevægelseshandicap, multihandicappede og udviklingshæmmede unge, der ikke er i stand til at tage en ordinær uddannelse. Man kan desuden være i målgruppen, hvis man har autisme, ADHD eller andre psykiske lidelser.

Læs mere

PAU - pædagogisk assistentuddannelse

Uddannelsen til pædagogisk assistent er en erhvervsuddannelse og varer 2 år og 4 måneder. Der veksles mellem skole og praktik.

Læs mere

EGU - erhvervsgrund-uddannelsen

EGU er et lokalt forankret to-årigt forløb beregnet for unge, som har brug for lidt ekstra tid, inden de er klar til at gå i gang med en egentlig ungdomsuddannelse. EGU-forløbet kan kun søges i den kommune, som man har bopæl i.

Læs mere

KUU - den kombinerede ungdomsuddannelse

Den kombinerede ungdomsuddannelse er en ny uddannelse, hvor du gennem en blanding af teori og praktisk arbejde bliver uddannet erhvervsassistent. Uddannelsen tager to år.

Læs mere

Sidst opdateret 10/06 2016
Kontakt

Kontakt

Unge – Job og Uddannelse

'Saxbo'
Vindebyvej 2
2730 Herlev

Skriv til os på Saxbo@herlev.dk

Ring til os på tlf. 20 22 45 81
Telefontid mandag, tirsdag, torsdag og fredag kl. 13-14

Besøg  os i Saxbo om torsdagen – også uden aftale
Åbent for henvendelse hver torsdag mellem kl. 15-17

Links til uddannelse:
EGU
PAU

STU

UU-Nord

Frivillig uddannelsesmentor

Herlev Ungdomsskole