SSP

SSP er et lokalt samarbejde mellem forskellige parter, herunder skole, sociale myndigheder og politi, hvor målet er at forebygge kriminalitet og misbrug blandt børn og unge op til 18 år.

SSP-samarbejdet arbejder med forebyggelse på flere niveauer, b.la. gennem en generel indsats overfor alle børn og unge bl.a i form af kampagner og undervisning i skolerne samt gennem specifikke indsatser overfor børn og unge, der er på vej ud i kriminalitet eller misbrug.

Efter en længere årrække har Herlev Kommune valgt, at Det Flyvende Korps som selvstændighed enhed nedlægges, men Flyvernes opgaver, opsøgende indsats og ansvarsområde fortsætter under det samlede SSP-arbejde.

I SSP-samarbejdet er der fokus på barnets og den unges ressourcer og udviklingsmuligheder. Alle relevante voksne inddrages i arbejdet med at støtte den enkeltes udvikling. Samarbejdet med forældre og familie prioriteres højt - blandt andet gennem forældrenetværk, som SSP facilitererer.

Læs mere om SSP her

Bekymrer du dig om dit barn, eller andre børns, eventuelle kriminalitet?

Ser eller hører du noget, som gør dig bekymret for dit barns - eller andre unges - gøren og laden, kan du kontakte os. Din henvendelse behandles som udgangspunkt fortroligt, men hvis vi deler vores viden med politiet, vil du blive orienteret herom. I SSP-samarbejdet tager Herlev Kommune sig af de sociale aspekter, mens politiet tager sig eventuel kriminalitet.

Hvad enten du er ung, forældre - eller erhvervsdrivende - kan du kontakte SSP-konsulenten, hvis du er bekymret.

Kontakt SSP på tlf. 30 16 83 82 eller pr. mail klik her...

Sidst opdateret 04/11 2016
Kontakt

Kontakt

Unge – Job og Uddannelse

'Saxbo'
Vindebyvej 2
2730 Herlev

Skriv til os på Saxbo@herlev.dk

Ring til os på tlf. 20 22 45 81
Telefontid mandag, tirsdag, torsdag og fredag kl. 13-14

Besøg  os i Saxbo om torsdagen – også uden aftale
Åbent for henvendelse hver torsdag mellem kl. 15-17

Links til uddannelse:
EGU
PAU

STU

UU-Nord

Frivillig uddannelsesmentor

Herlev Ungdomsskole