Forside | Borger | Natur og parker | Aktuelt i natur og parker | Kagsåparkens regnvandsprojekt

Kagsåparkens regnvandsprojekt

Færre oversvømmelser og renere vand: Når det regner kraftigt, har kloaksystemet omkring Kagsåparken svært ved at følge med. Spildevand og regnvand presser sig op gennem de overfyldte kloakker og løber direkte ud i Kagsåen, som går over sine bredder og skaber oversvømmelser.

Herlev Kommune vil med Kagsåparkens regnvandsprojekt mindske omfanget af oversvømmelser og samtidig forbedre vandkvaliteten i åen. Projektet gennemføres i et tæt samarbejde mellem Herlev Kommune og Gladsaxe Kommune, HOFOR og Nordvand.

Inden for det kommende år skal projektet skitsere mulige løsninger for Kagsåparken, og sideløbende gennemfører Gladsaxe Kommune og Herlev Kommune en VVM-redegørelse. Herefter beslutter partnerne bag samarbejdet, hvordan projektet kan føres ud i livet.

Du kan læse mere om projektet på Nordvands hjemmeside.

Sidst opdateret 18/11 2016

Center for Teknik og Miljø