Herlev Bibliotek

Biblioteket - et klogt sted at mødes. Biblioteket er et mødested for alle borgere, som søger viden, inspiration og kulturoplevelser.

Herlev Bibliotek
Herlev Bibliotek

På denne side finder du følgende informationer

En mangfoldighed af muligheder på Herlev Bibliotek
Med ca. 300.000 besøgende årligt er der liv ind og ud af Herlev Kommunes hovedbibliotek på Herlev Bygade. På Herlev Bibliotek kan du låne mange spændende biblioteksmaterialer, som f.eks. litteratur, musik, film, tegneserier, lydbøger, sprogkurser, spil og CD-rom’er. De materialer biblioteket ikke har, kan bestilles hjem fra hele landet.

På Herlev Bibliotek har du også mulighed for at læse danske og udenlandske aviser og tidsskrifter. Du kan også booke en bibliotekar, som kan hjælpe dig med at finde det du søger, eller du kan deltage i mange spændende aktiviteter og arrangementer, som du kan læse mere om nedenfor.

IT-værksteder, hjælp til selvbetjening og IT kurser
I IT-værkstedet kan du benytte tekstbehandlingsprogrammer, regneark, billedbehandlings- og webredigeringsprogrammer. Der er IT-vejledere til stede på udvalgte tidspunkter. Du kan også få hjælp til at bruge de offentlige selvbetjeningsløsninger som f.eks. borger.dk og NemID. Biblioteket afholder også forskellige kurser indenfor it og web-tjenester.

Demoteket
På Herlev Bibliotek kan du også besøge Demoteket, som er et kulturtilbud der er udviklet af og med unge til unge i alderen 15-25 år. På Demoteket har du mulighed for at præsentere dine egne kunstneriske produkter, ligegyldigt om det er historier, poesi, film, design, billeder eller noget helt andet. Dit produkt bliver en del af Demotekets egen kultursamling, og den kan inspirere andre unge til at udvikle deres kreative evner endnu mere.

Skiftende amatørudstillinger i kælderen
I kælderen på Herlev Bibliotek har Herlev Kunstforening et galleri for amatørkunstnere, hvor der er skiftende udstillinger hver måned. Du kan også se en fotoudstilling af Herlev anno 1935.

Kulturelle events, aktiviteter og arrangementer
På Herlev Bibliotek er der gode muligheder for masser af spændende oplevelser, da Bibliotekerne året igennem afholder forskellige aktiviteter og kulturelle arrangementer.

Biblioteksklubben
Meld dig ind i Biblioteksklubben hvis du vil have løbende oplysninger om Bibliotekets aktiviteter.

Online tilbud
Du kan også benytte biblioteket hjemmefra, f.eks. til at podcaste ny elektronisk musik fra hjemmesiden eller downloade musik og lydbøger.

Er du svagsynet eller har du svært ved at læse eller stave?
Hvis du er svagsynet eller har svært ved at læse, kan du få tilsendt Herlev Bladet som lydavis. Hvis du har svært ved at stave, kan du få adgang til programmet CD-ord. Læs mere på Bibliotekets hjemmeside.

Biblioteket kommer ordning
Til ældre og handicappede er der efter aftale en Biblioteket kommer ordning, hvor du som borger i Herlev har mulighed for at få bragt bøger og andre biblioteksmaterialer ud. Læs mere om ordningen på Bibliotekets hjemmeside.

Åbningstider
Herlev Bibliotek har åbent mandag-torsdag fra kl. 8-19 (selvbetjening 8-10), fredag fra kl. 8-17 (selvbetjening 8-10), lørdage fra kl. 10-14 og søndage fra 12-16. Der er lukket søndag i skolesommerferien.

Biblioteket er lukket på helligdage, Påskelørdag, 1. maj, Grundlovsdag, 24. og 31. december og 1. januar.

Du kan se de aktuelle åbningstider på Bibliotekets hjemmeside.

Adresse og kontaktinformation
Herlev Bibliotek
Herlev Bygade 70
2730 Herlev
44 52 57 00
post@herlevbibliotek.dk

www.herlevbibliotek.dk

Find vej
Find vej til Herlev Bibliotek.

Til toppen

 

 

 

 

Sidst opdateret 30/07 2015
Kontakt

 

Center for Kultur, Fritid og Byudvikling

Herlev Bygade 90
2730 Herlev
Tlf. 44 52 70 00
ket@herlev.dk