Mit affald

Se hvornår du får hentet affald. Giv os besked, hvis dit affald ikke er hentet, tilmeld dig sms-service for Madam Skrald og ændre beholderstørrelse eller tømning. Du kan også anmelde bygge- og anlægsaffald.

Genbrugsstationen

Genbrugsstationen Marielundvej 49

Åbningstider
Alle hverdage kl. 12-18
Lørdag, søndag og helligdage kl. 10-18
Lukket 24., 25., 26. og 31. december samt 1. januar

Mere om døgnåben genbrugsstation fra 2. januar 2017.

Mere information om Genbrugsstationen.

Pas på din skraldemand når det er glat

Nu, hvor vinteren er på vej, skal der ryddes sne, gruses eller saltes så adgangsvejen er klar, og din sæk eller beholder er til at hente. Er der ikke ryddet eller gruset, vil affaldet ikke blive hentet.

Juletræer

Husk at du kan få afhentet dit juletræ,hvis du bor i villa. Det foregår i uge 2, samme dag som du får hentet storskrald. Træet skal lægges løst og ikke emballeret, uden pynt, glimmer og juletræsfod.

Julesæk til dagrenovation

Der er ved juletid omdelt en julesæk til dagrenovation til alle villaer. Du kan benytte sækken, hvis du har ekstra affald. Den stilles blot ud ved siden af din affaldsbeholder/sækkestativ, når du ønsker den taget med.

Haveaffald

Afhentning af haveaffald er stoppet for vinteren. Ordningen starter igen 1. april 2017, men du kan naturligvis stadig bruge Genbrugsstationen, hvor du selv kan aflevere og tømme papirhaveaffaldssække hele året rundt.

Bestil en beholder til pap

Fra april ændrer vi på storskraldsindsamlingen for dig, der bor i hus. Pap skal nu afleveres bundtet, pakket i en papkasse eller i en 240 liters beholder. Beholderen er gratis og kan bestilles her nedenfor. Pap kan ikke længere afleveres i klar sæk.

Klar sagerne, når det passer dig

Du kan let give besked, hvis dit affald ikke er blevet hentet efter planen. Du kan udskrive en kalender med tømningstider for hele året, ændre tømningsfrekvens af din dagrenovationsbeholder eller tilmelde dig sms-ordningen for Madam Skrald – du vælger selv. brug vores selvbetjening døgnet rundt.

Anmeld bygge- og anlægsaffald

Skal du renovere eller bygge om, er det din pligt som bygherre at overholde gældende regler for håndtering af affaldet. Du skal anmelde bygge- og anlægsaffald, og i visse tilfælde skal bygningen vurderes for om den indeholder miljøgiften PCB.

Sidst opdateret 17/01 2017

Kontakt

Center for Teknik og Miljø

Tlf. 44 52 64 43
Skriv til Alice Skou-Henriksen

Affaldskalender 2017

Du kan altid downloade en kalender for 2017 med dine personlige tømmedage.

Affaldsguide 2017

Hent en elektronisk version af Affaldsguide 2017 (for villaer).

Er du vicevært?

Se hvad tidsrum vi tømmer, hvilke kurser vi tilbyder og, hvilke ordninger vi tilbyder boligforeningerne.

Sorteringsguide

Brug vores sorteringsguide med søgefunktion til at slå op, hvor du skal gøre af dit affald.

Sortering i hjemmet

Er du i tvivl om, hvordan du skal gøre plads til sortering indenfor? Se de 100 gode ideer vi har samlet til dig. Log ind med din mail eller Facebook.