Mit affald

Se hvornår du får hentet affald. Giv os besked, hvis dit affald ikke er hentet, tilmeld dig sms-service for Madam Skrald og ændre beholderstørrelse eller tømning. Du kan også anmelde bygge- og anlægsaffald.

Genbrugsstationen

Genbrugsstationen Marielundvej 49

Åbningstider
Alle hverdage kl. 12-18
Lørdag, søndag og helligdage kl. 10-18
Lukket 24., 25., 26. og 31. december samt 1. januar

Mere information om Genbrugsstationen.

Bestil en beholder til pap

Fra april ændrer vi på storskraldsindsamlingen for dig, der bor i hus. Pap skal nu afleveres bundtet, pakket i en papkasse eller i en 240 liters beholder. Beholderen er gratis og kan bestilles her nedenfor. Pap kan ikke længere afleveres i klar sæk.

Vi tager presset af Madam Skrald

Hvis du er blandt dem, der ofte oplever, at der ikke er plads til plasten i Madam Skrald, kan du fra 1. april få mere plads ved at aflevere større plastdunke og -baljer til storskrald i en klar sæk. Al anden plast skal du stadig putte i Madam Skrald.

Det er sæson for haveaffald og kompost

Fra den 1. april og til og med 30. november henter vi haveaffald hver uge. Du kan samle det i papirsække, 140 liter grøn beholder eller bundte det. Grene i bundter må max. være 1 meter.

Vidste du, at du frit kan låne en ukrudtsdamper eller mosmaskine på genbrugsstationen?

Klar sagerne, når det passer dig

Du kan let give besked, hvis dit affald ikke er blevet hentet efter planen. Du kan udskrive en kalender med tømningstider for hele året, ændre tømningsfrekvens af din dagrenovationsbeholder eller tilmelde dig sms-ordningen for Madam Skrald – du vælger selv. brug vores selvbetjening døgnet rundt.

Anmeld bygge- og anlægsaffald

Skal du renovere eller bygge om, er det din pligt som bygherre at overholde gældende regler for håndtering af affaldet. Du skal anmelde bygge- og anlægsaffald, og i visse tilfælde skal bygningen vurderes for om den indeholder miljøgiften PCB.

Sidst opdateret 18/07 2016

Kontakt

Center for Teknik og Miljø

Tlf. 44 52 64 43
Skriv til Alice Skou-Henriksen

Affaldskalender 2016

Du kan altid downloade en kalender for 2016 med dine personlige tømmedage.

Er du vicevært?

Se hvad tidsrum vi tømmer, hvilke kurser vi tilbyder og, hvilke ordninger vi tilbyder boligforeningerne.

Sorteringsguide

Brug vores sorteringsguide med søgefunktion til at slå op, hvor du skal gøre af dit affald.

Sortering i hjemmet

Er du i tvivl om, hvordan du skal gøre plads til sortering indenfor? Se de 100 gode ideer vi har samlet til dig. Log ind med din mail eller Facebook.